Muzikale Meditaties
Anything Is Possible

Hoi,

Ik heet Peter Raadsen, geboren op 28 februari 1960 in Best. Van jongs af aan maak ik muziek. Vanaf mijn zevende op de piano, vanaf een jaar of zestien ook op gitaar. Zingen doe ik al mijn hele leven. Na twee jaar in Australië te zijn geweest, kwam ik op mijn dertiende in Zoetermeer te wonen en speelde in schoolbandjes. Vanwege mijn Engelse talenknobbel moest ik de liedjes maar gaan schrijven. Sindsdien heb ik ruim 300 liedjes geschreven en treed ik regelmatig op als soloartiest en met mijn band "Rough Outline". Ook ging ik als "Skippy de Clown" door het leven met als grootste voorbeelden Charlie Chaplin en Pipo de Clown.

Na een burn-out in 2015 heb ik een ommezwaai in mijn leven gemaakt, heb mijn clownmasker afgezet en ben via Qi gong en yoga terecht gekomen bij de training "Shamanic Healing". Hierdoor heb ik mijn levenslust hervonden. Doordat er bij deze training veelvuldig met muziek en meditatie gewerkt wordt, bleek "het geven van muzikale meditaties" een perfect levensdoel voor mij te zijn. Inmiddels heb ik een veelvoud aan meditatiethema’s ontwikkeld om je helpen onttrekken aan onze verhaastte maatschappij en je dichterbij te brengen naar wat ècht belangrijk is: jezelf!